ΜΟΔΑ

Καλοκαίρι σημαίνει άρωμα καρύδας…

Καλοκαίρι σημαίνει άρωμα καρύδας...

Ενυδατικές κρέμες με άρωμα απαλό καρύδας -Αφήνουν το δέρμα απαλό, μυρίζουν καλοκαίρι

Είναι το συστατικό που το έχουμε συνδέσει με τα αντηλιακά, με το άρωμα αλλά και με το body lotion που εφαρμόζουμε στο δέρμα μας.

Απαλό, εξωτικό, με καλοκαιρινό essence αποτελεί αγαπημένο αρωματικό συστατικό για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και τις νεότερες που ξεκινούν δειλά δειλά να φτιάχνουν το νεσεσέρ τους.

Σε σαμπουάν, face mist, αρώματα, hair mist και σε προϊόντα ενυδάτωσης σώματος η καρύδα πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων είναι ένα ενυδατικό, θρεπτικό συστατικό, απαραίτητο για μαλλιά και επιδερμίδα, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο που θέλουμε ένα boost ενυδάτωσης.

Στις ενυδατικές κρέμες ή σε body butters που η καρύδα πρωταγωνιστεί, το άρωμά της είναι πραγματικά έντονο, ενώ μένει αναλλοίωτο στην επιδερμίδα για ώρες.

Το καλοκαίρι, μετά το μπάνιο μας είναι απαραίτητο να ενυδατώσουμε το σώμα μας. Αν λοιπόν σκουπιστούμε καλά και εφαρμόσουμε αμέσως την ενυδατική με καρύδα, το άρωμα της θα είναι τόσο έντονο, σαν να ψεκάσαμε το αγαπημένο μας eau de parfum. Με άλλα λόγια, σχεδόν δε χρειάζεται να βάλουμε και άρωμα, ιδιαίτερα αν θέλουμε να μη μυρίζουμε βαριά.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης σώματος, με πρωταγωνιστή την καρύδα. Coconut madness για αυτούς που θέλουν το σώμα τους να μυρίζει διακοπές, ήλιο και χαλάρωση. Είναι πραγματικά εξαιρετικά προϊόντα και αξίζουν τη δοκιμή σας.

Καλοκαίρι σημαίνει άρωμα καρύδας...

Laura Mercier Souffle Almond Coconut: Απαλή κρέμα σώματος με ελαφριά σύνθεση και μοναδικό άρωμα. Θρέφει άμεσα την επιδερμίδα και εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες A, C & E. Το σταφύλι όπως και οι πρωτεΐνες από τα έλαια ακατέργαστου ρυζιού που περιέχει, ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι προσφέρουν καταπραϋντική δράση. Το γλυκό αμύγδαλο και οι πρωτεΐνες υδρολυμένου ρυζιού σε συνδυασμό με την προ-βιταμίνη Β-5 προσφέρουν ισορροπημένη ενυδάτωση και προστασία. Παραδοθείτε σε αυτή τη μαγευτική κρέμα σώματος, η επιδερμίδα σας αξίζει την απόλυτη πολυτέλεια.

Nivea Body Souffle Coconut & Monoi Oil: Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις. Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη. Τροπικό άρωμα καρύδας. Πολυτελείς πέρλες ελαίων. Μη λιπαρή σύνθεση, βελούδινη και απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα.

Nivea Coconut & Monoi Oil Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Άρωμα Καρύδα: Με το Nivea Body Souffle Coconut & Monoi Oil μπορείτε να απολαύσετε τη βελούδινα απαλή επιδερμίδα σας κάθε ημέρα. Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις. Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Suntribe Coconut & Argan Body Butter: Butter σώματος της εταιρίας Suntribe σχεδιασμένο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

Avgerinos Cosmetics Coco Dream: Τροπικό, γλυκό και εξωτικό άρωμα καρύδας που ξεσηκώνει τις αισθήσεις και μας ταξιδεύει σε μέρη μαγικά.

Korres Coconut Water Body Milk Γαλάκτωμα Σώματος Νερό Καρύδας:
Απολαυστικό άρωμα καρύδας -μια δροσερή αίσθηση καλοκαιριού.
Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, ενεργή Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

Πηγή: bovary.gr