ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν την καλύτερη φωτογραφία

Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν την καλύτερη φωτογραφία

Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν την καλύτερη φωτογραφία της πόλης απευθύνει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, στο πλαίσιο του διαγωνισμού φωτογραφίας «Μοντέλο μου η πόλη μου».

Η αποστολή των φωτογραφιών στον διαγωνισμό έχει ολοκληρωθεί, ενώ ξεκίνησε η ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://woobox.com/nibh2i, για την ανάδειξη των τριών καλύτερων φωτογραφιών. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου και τα έπαθλα είναι ένα smartphone, ένα ηλεκτρικό πατίνι και ένα tablet.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών για τα έργα του. Το πρόγραμμα είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αναγέννηση και την αειφορική ανάπτυξη της μητροπολιτικής περιοχής της πόλης και βασικός του στόχος είναι η αλλαγή της συνολικής εικόνας της πόλης και της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής.