ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων διακινητών ναρκωτικών στις Συκιές

Από τους εννέα συλληφθέντες, οι τρεις ήταν διακινητές

Αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε χθες, Παρασκευή, στις Συκιές του δήμου Νεάπολης-Συκεών, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν εννέα άτομα τα οποία ενέχονταν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις από τους εννιά ήταν διακινητές.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 17χρονο να συναλλάσσεται με έξι άτομα λαμβάνοντας χρήματα, τα οποία παρέδιδε στη συνέχεια σε 21χρονο συνεργό του, ενώ ο έτερος συνεργός, ένας 51χρονος, παρέμενε κοντά σε ένα σημείο όπου απέκρυπταν δέματα ακατέργαστης κάνναβης, επιτηρώντας το χώρο.

Από το σημείο που χρησιμοποιούταν ως χώρος απόκρυψης, καθώς και από τις κατοχές των άλλων έξι ατόμων που προμηθεύτηκαν από τους παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • · 29 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης,
  • · μία ξύλινη ράβδος,
  • · μία ζυγαριά ακριβείας,
  • · ενώ στην κατοχή του 21χρονου και του 17χρονου βρέθηκαν επιπλέον, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.