ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει το «Thess Truth», το πρώτο παιχνίδι πόλης

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει το «Thess Truth», το πρώτο παιχνίδι πόλης

Το «Thess Truth», το πρώτο παιχνίδι πόλης, επιστρέφει την Κυριακή 9 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες να χωριστούν σε ομάδες των 2 έως 5 ατόμων και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν σε μία διαδικασία, όπου θα χρειαστεί να λύσουν γρίφους, οι οποίοι βασίζονται στο concept «αλήθεια ή ψέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Οι πειρατές ξανάρχονται» – Κυνήγι θησαυρού στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι, που πέρα από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα, διαθέτει πολιτιστικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και διαγωνιστικό μέρος, με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια θεματική περιήγηση στη Θεσσαλονίκη, εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της πόλης.

Οι παίκτες κάθε ομάδας θα επισκεφτούν τέσσερα σημεία – σταθμούς, όπου εκεί θα βρίσκονται στημένα τα παιχνίδια. Η φετινή δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο και οι σταθμοί θα είναι: Μέγαρο Μουσικής, άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, λιμάνι και ξενοδοχείο «ON Residence».

Το «ραντεβού» έχει δοθεί στο Μέγαρο Μουσικής, στις 10 το πρωί. Στόχος για τους συμμετέχοντες είναι να λύσουν τους γρίφους, ώστε περνώντας στις επόμενες φάσεις οι ομάδες να καταλήξουν στον τελικό προορισμό.

Το «Thess Truth» διοργανώνεται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΘΗΤΑ που αναλαμβάνει και τη μεταφορά των παικτών από το ένα σημείο στο άλλο. Είναι σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στο: https://www.theta.org.gr/thesstruthregistration