ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έφτασε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο έλατο στην Αριστοτέλους

Αυτή τη φορά, η βάση για το δέντρο που ίσως να ξεπερνάει και τα 18 μέτρα, τοποθετήθηκε στη μέση της πλατείας – Γύρω του θα υπάρχουν μικρότερα έλατα, που θα τοποθετηθούν επίσης στην ίδια βάση

Στην Αριστοτέλους βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το τεράστιο έλατο που θα κοσμήσει φέτος την κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης. Ο δήμος Θεσσαλονίκης σταδιακά έχει αρχίσει να στολίζει την πόλη και να τοποθετεί χριστουγεννιάτικα φώτα στους κεντρικούς δρόμους, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να στολιστεί το δέντρο στην Αριστοτέλους.

Αυτή τη φορά, η βάση για το έλατο που ίσως να ξεπερνάει και τα 18 μέτρα, τοποθετήθηκε στη μέση της πλατείας. Γύρω του θα υπάρχουν μικρότερα έλατα, που θα τοποθετηθούν επίσης στην ίδια βάση. Στις δημοτικές κοινότητες του δήμου ήδη έχουν τοποθετηθεί τα χριστουγεννιάτικα καραβάκια και μέσα στην εβδομάδα θα τοποθετηθούν και τα δέντρα.

Η πανδημία που σαρώνει τη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν αναμενόμενο καθυστέρησε τις διαδικασίες για τον στολισμό φέτος αλλά και τον προγραμματισμό για όσα θα γίνουν. Σαφώς, δεν πραγματοποιηθούν μεγάλες εκδηλώσεις εορτασμού σε κεντρικές πλατείες, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος που θα φωταγωγηθεί το τεράστιο έλατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα για τον φετινό στολισμό και εορτασμό των Χριστουγέννων, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

elato2.jpg
elato1.jpg

Θεολόγος Ηλιού – makthes.gr