ΤΕΧΝΕΣ

Η Μπίλι είναι «Πιο χαρούμενη από ποτέ» στις 30 Ιουλίου

Κάθε κίνησή της αποτελεί πλέον είδηση και προκαλεί… αναστάτωση στους φανς αλλά και την ίδια την μουσική βιομηχανία. Πόσο μάλλον η ανακοίνωση κυκλοφορίας ενός νέου άλμπουμ.

Μόλις στα 19 της χρόνια, η Μπίλι Αϊλις είναι ένα από τα 4-5 πιο «καυτά» ονόματα του ποπ -και όχι μόνο- στερεώματος, ενώ ακόμα και η πανδημία φαίνεται σε ένα βαθμό να λειτουργεί υπέρ της. Οπως άλλωστε έχει παραδεχτεί και η ίδια, αν δεν υπήρχε η Covid-19 και ο πολύμηνος υποχρεωτικός εγκλεισμός, που εκτός των άλλων έβαλε φρένο και στις ζωντανές συναυλίες, εκείνη δεν θα είχε καταφέρει να δημιουργήσει το «Happier Than Ever», τον δεύτερο δίσκο της δηλαδή που (επισήμως πια) κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου.

Την ανακοίνωση της ημερομηνίας έκανε η ίδια η καλλιτέχνιδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το πιο αγαπημένο από όλα όσα έχω δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και νευρική και ανυπόμονη να το ακούσετε. Δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο. Ποτέ δεν ένιωσα τόση αγάπη για ένα πρότζεκτ όσο για αυτό. Ελπίζω να αισθανθείτε όπως εγώ», ενώ έκανε γνωστό επίσης πως άλλο ένα νέο τραγούδι μέσα από το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη.

Εκεί περιλαμβάνονται ακόμα τα ήδη επιτυχημένα στο Διαδίκτυο «My Future» και «Therefore I Am», σε ένα σύνολο 16 τραγουδιών υπό τον τίτλο «Happier Than Ever», ο οποίος είναι κατά πάσα πιθανότητα ειρωνικός.
Το εξώφυλλο του άλμπουμ άλλωστε, το οποίο απεικονίζει την Μπίλι δακρυσμένη, αλλά και οι τίτλοι των κομματιών που δημοσιεύθηκαν («Getting Older», «Oxytocin», «Lost Cause», «Everybody Dies» κ.ά.) υποδεικνύουν ότι η μελαγχολία και το σκοτεινό χιούμορ του εξαιρετικού ντεμπούτου «When We All Fall Asleep Where Do We Go?» μάλλον θα επιστρέψει, ενισχυμένο πια από μεγαλύτερη ωριμότητα την οποία η νεαρή μουσικός κατέκτησε μέσα στην τελευταία διετία.

Στο πλευρό της φυσικά ως συνεργάτης στην σύνθεση και στην παραγωγή, βρίσκεται και αυτή τη φορά ο ιδιοφυής αδελφός της, Φινέας, με το τρομερό τους δίδυμο να έχει κερδίσει συνολικά ήδη 15 βραβεία Grammy.