ΕΛΛΑΔΑ

Η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να βρεις τη φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σου

Η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να βρεις τη φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή σου

Το fuelGR σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις το πρατήριο στην περιοχή σου που έχει τη φθηνότερη βενζίνη

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει μία μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων. Μάλιστα, η βενζίνη έχει περάσει κάθε προηγούμενο όριο και οι οδηγοί αναζητούν το πρατήριο που θα μπορέσει να τους προσφέρει την πιο ελκυστική και χαμηλότερη τιμή.

Καθώς οι τιμές των καυσίμων έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, υπάρχει μία ιστοσελίδα που θα σου λύσει τα χέρια στην αναζήτησή σου για το φθηνότερο πρατήριο στην περιοχή σου. Δε χρειάζεται να μπεις στο αμάξι σου και να τριγυρνάς στην περιοχή σου μέχρι να βρεις την πιο φθηνή βενζίνη στην περιοχή σου.

Μπορείς, απλά, να μπεις στο fuelGR και να βρεις ότι ψάχνεις!

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει έναν χάρτη με την τιμή της αμόλυβδης στα κοντινά στο σπίτι σου πρατήρια βενζίνης. Πρόκειται για μια παλαιότερη ιστοσελίδα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα και έχει γίνει απολύτως αναγκαία στις παρούσες συνθήκες.

Μπαίνεις στο fuelGR και μία μικρή αναζήτηση βρίσκεις τα πρατήρια καυσίμων με τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων στην περιοχή σου. Κάνοντας κλικ πάνω στο πρατήριο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να δεις τις τιμές όλων των καυσίμων, τις αξιολογήσεις των πελατών και άλλες πληροφορίες.

Μέσα από την εν λόγω ιστοσελίδα έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να περιηγηθείς σε όλη την Ελλάδα και να τσεκάρεις που κυμαίνονται οι τρέχουσες τιμές.

Πηγή: neolaia.gr