ΖΩΗ

Η απεξάρτηση της κόρης της Ντέμι Μουρ από το αλκοόλ

Καλωσόρισε το 2020 με δύο ελπιδοφόρες και αισιόδοξες αναρτήσεις στο ίνσταγκραμ.

Οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Το διαζύγιο των γονιών τους, αλλά και ο εθισμός της μητέρας τους στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά υπήρξαν δύσκολοι σταθμοί στη ζωή τους, σταθμοί που τους προκάλεσαν ψυχικά τραύματα και μία σκληρή σκοτεινή μετεφηβεία με προσωπικές καταχρήσεις και κάποιους ισχυρούς δαίμονες που προσπαθούν μέχρι σήμερα να νικήσουν. 

Πολλά άγνωστα στοιχεία της ζωής της οικογένειας ήρθαν πρόσφατα στο φως με την αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ «Inside Out». Η κόρη της, Ταλούλα, μίλησε με τη σειρά της για την πιο σκοτεινή περίοδο της μητέρας της, λέγοντας πως όταν ο εθισμός της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ την παρέσερνε ήταν σα να εμφανιζόταν στο σπίτι τους ένα τέρας.

Η Tαλούλα που δίνει μία προσωπική μάχη με τις διατροφικές διαταραχές (κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και στο παρελθόν δημόσια) καλωσόρισε το 2020 με δύο ελπιδοφόρες και αισιόδοξες αναρτήσεις στο ίνσταγκραμ: μία σχετικά με την προσπάθεια της να πάρει κάποια κιλά, αφήνοντας πίσω της την νευρική ανορεξία και μία δεύτερη σχετικά με τη μεγάλη νίκη τόσο της ίδιας όσο και των αδελφών τους. Το γεγονός ότι και οι τρεις εδώ και χρόνια έχουν καταφέρει να μείνουν μακριά από το αλκόολ, γιορτάζοντας φέτος πολλά χρόνια νηφαλιότητας.

Στην συγκινητικά ανάρτηση της η κόρη της Μουρ έφτιαξε ένα ποτ πουρί από 4 φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τη πορεία της, μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, προς την απεξάρτηση. Από μία πολυτελή μπανιέρα όπου βρέθηκε ολοκληρωτικά μεθυσμένη μετά από κάποιο πάρτι του περιοδικού Teen Vogue, σε ένα άλλο άσχημο μεθύσι κατά τα οποίο η Ταλούλα κατέληξε με τον κεφάλι κάτω σε μία ντουζιέρα και από εκεί στις διάσημες τουαλέτες του μπαρ CBGB στη Νέα Υόρκη με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι μέχρι το σήμερα. Παρέα με τις αδελφές της, απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο, φρέσκιες, χαρούμενες, υγιείς και αισιόδοξες. 

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/B6Wc1FOjJl2/?utm_source=ig_web_copy_link