ΤΕΧΝΕΣ

Δωρεάν Προβολές Ντοκιμαντέρ τον Μάιο από το Cine Kyklos

Δωρεάν Προβολές Ντοκιμαντέρ τον Μάιο από το Cine Kyklos

Το Cine Kyklos, συνεχίζει με δωρεάν προβολές ντοκιμαντέρ την Τετάρτη 11 και 25 Μαΐου 2022, στην πλατεία Κουλέ Καφέ στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, μία δράση από το Εργαστήριο Αστικής Βιωσιμότητας και Κυκλικότητας Κύκλος.

Cine Kyklos – Προβολές Μαΐου 2022

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στις 20:30

Citizen Europe – 2019

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, παρακολουθούμε το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αριστομενοπούλου και του Ανδρέα Αποστολίδη, «Citizen Europe», μια ιστορία ενηλικίωσης για τη νέα γενιά Ευρωπαίων που θα καθορίσει το μέλλον της ηπείρου.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε στο Goethe Institut και στο iMedD, έλαβε κάλυψη από ευρωπαϊκά ΜΜΕ και τη New York Times, ενώ αργότερα παρουσιάστηκε σε πολλές χώρες και πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 20:30

Φίλα το Χώμα Kiss the Ground – 2020

O μήνας κλείνει με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο περιβάλλον και, πιο συγκεκριμένα, τη γη.
Την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20:30 σας περιμένουν για να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ Kiss the Ground και να πείτε τις ιδέες σας για ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα θέλατε να προβάλουν!

Το Kiss the Ground, με πάνω από 40 βραβεία, αφηγείται τις προσπάθειες των αγροτών και των κτηνοτρόφων από όλο τον κόσμο και τη μετάβασή τους σε αναγεννητικές πρακτικές που θεραπεύουν το έδαφος, αναβιώνουν τα οικοσυστήματα, αυξάνουν την ευημερία των αγροτών και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του κλίματος.