ΜΟΔΑ

Γιατί το στυλ της Billie Eilish είναι ό,τι πιο προοδευτικό μπορείς να ακολουθήσεις

Η νεαρή pop σταρ έχει σχολιαστεί έντονα για τις στυλιστικές της επιλογές

H Billie Eilish είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Η 18χρονη τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κερδίσει 58 βραβεία (ανάμεσά τους 5 Grammy’s) ενώ τα τραγούδια της έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Το κορίτσι-θαύμα της pop σκηνής βρίσκεται φέτος στα καλύτερά της αφού κυριολεκτικά σάρωσε στα βραβεία Grammy’s ενώ επιλέχθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι τίτλων της νέας ταινίας του James Bond, “No Time to Die”. Το εναλλακτικό της στυλ έχει γίνει πολλές φορές αιτία σχολιασμού με αποτέλεσμα η Billie να κάνει πριν λίγες ημέρες ένα post-ξέσπασμα, δίνοντας την απάντησή της στους body shamers.

H αγαπημένη μας celeb είναι γνωστή για το εκκεντρικό overisized ντύσιμό της και πλέον θεωρείται ένα από τα fashion icon της γενιάς της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Eilish δεν φοβάται τις αλλαγές ούτε την κριτική και πειραματίζεται συνεχώς με την εμφάνισή της.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει επιλέγει φαρδιά ρούχα επίτηδες αφού θέλει να αποφύγει τα σχόλια της κοινωνίας ενώ αντιμετωπίζει αρκετά θέματα αυτοπεποίθησης. «Μερικές φορές ντύνομαι σαν αγόρι. Μερικές φορές ντύνομαι σαν κοριτσάκι. Και μερικές φορές νιώθω παγιδευμένη από αυτή την περσόνα που έχω δημιουργήσει, επειδή μερικές φορές νομίζω ότι ο κόσμος δεν με βλέπει ως γυναίκα», δήλωσε η νεαρή σταρ.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις 10+1 φωτογραφίες της αγαπημένης μας Billie για να πάρεις ιδέες.

This slideshow requires JavaScript.

Πηγή: teen.queen.gr