ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν κι άλλα κινητά – Μυστήριο με «ροζ» βίντεο που ψάχνουν οι Αρχές

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν κι άλλα κινητά - Μυστήριο με «ροζ» βίντεο που ψάχνουν οι Αρχές

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκομένων στην υπόθεση, που έκριναν οι Αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Κοπέλες από το πάρτι σπάνε τη σιωπή τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές κατέχουν 6 με 7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν κι άλλα κινητά - Μυστήριο με «ροζ» βίντεο που ψάχνουν οι Αρχές

Όπως αναφέρεται, στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δύο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος

Σημειώνεται, επίσης, πως επί δύο ώρες κατέθετε την Τρίτη 25/01 στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος για τις εξετάσεις της 24χρονης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατέθεσε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, που αναμένονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο σφραγισμένος φάκελος με τα αποτελέσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδοθεί στην ανακρίτρια ως το τέλος της εβδομάδας.