ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός ανήλικης: Υπάρχουν κι άλλα θύματα του παπά; (ΒΙΝΤΕΟ)

Βιασμός ανήλικης: Υπάρχουν κι άλλα θύματα του παπά; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 16χρονης από ιερέα, με τις αρχές να εκτιμούν πως υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές θεωρούν ότι η 16χρονη δεν είναι το μοναδικό θύμα του ιερέα. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει εξέλιξη σχετικά με δεύτερο θύμα, ωστόσο αυτό εξαρτάται από το πόσο μπορεί το θύμα μίας τέτοιας κακοποιητικής συμπεριφοράς να μπει σε μία τέτοια διαδικασία.

Ωστόσο, οι Αρχές είναι σίγουρες και σπεύδουν μέσα στις επόμενες ημέρες να δώσουν στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία του ιερέα, ενώ έχει ήδη ζητηθεί η σχετική διάταξη από την εισαγγελία.

Σοκαριστική μαρτυρία – «Με ρωτούσε ποια στάση μου αρέσει»

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Μετά την συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατέγραψε μια αποκαλυπτική μαρτυρία πιστής, η οποία περιγράφει όλα όσα έζησε με τον ιερέα.

«Άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή, όπως ‘ποια στάση μου αρέσει’, ‘αν με ικανοποιεί ο άντρας μου’, ‘αν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί’» λέει η γυναίκα στην κάμερα του Star.

Μου έλεγε να ακολουθήσω τους κανόνες και να είμαι υποταγμένη στον ίδιο, αλλιώς δεν μπορούσα να γίνω πνευματικό παιδί του, τόνισε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη απολογία του 37χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης ο συνήγορος του παραιτήθηκε από το ρόλο του υπερασπιστή του ΚΟΑ με γραπτή ανακοίνωση του εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή.

Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει:

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω , πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ), γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ ΄εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων ( προμήθεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας).

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του.