ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: «Έβρεξε» και πάλι σοβάδες στο Νοσοκομείο

Τρίτωσε το κακό στο Νοσοκομείο της Βέροιας, μετά τη νέα πτώση σοβάδων που έγινε στη Νεφρολογική κλινική στο γραφείο των γιατρών, τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς στο πόδι. Οι ζημιές που προκλήθηκαν πάντως θυμίζουν περισσότερο εικόνες ύστερα από σεισμό.

Το συμβάν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Λαός» της Βέροιας, δεν ήταν ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο. Γιατροί και νοσηλευτές έμοιαζε να το περιμένουν, αφού πριν από πέντε χρόνια είχε ξαναπέσει ένα μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι στο γραφείο του διευθυντή, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό και πριν από τρία χρόνια το νερό μετά από βροχή έτρεχε στο γραφείο των γιατρών, οι οποίοι κατέθεσαν και εγγράφως τις διαμαρτυρίες τους για το πρόβλημα που επαναλαμβάνεται, με αποτέλεσμα, η Διοίκηση, τότε, να καλέσει συνεργείο για κάποιες επισκευές.

Διαρροή κατά τις βροχοπτώσεις παρατηρείται συχνά και σε άλλο χώρο της Μονάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερα μια ανησυχία, όχι μόνο σε γιατρούς και προσωπικό αλλά και στους νεφροπαθείς που καθημερινά βρίσκονται στην αιμοκάθαρση ή στον Τεχνικό νεφρό και οι οποίοι, μετά και το τρίτο περιστατικό, αγωνιούν κατά πόσο είναι ασφαλείς στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό έχουν παγώσει οι εργασίες αποπεράτωσης νέας πτέρυγας στο ισόγειο, όπου επρόκειτο να μετεγκατασταθεί το Νεφρολογικό τμήμα του νοσοκομείου της Βέροιας.