ΜΟΔΑ

Αυτά είναι τα παντελόνια που θα αντικαταστήσουν τα τζιν σας τους επόμενους μήνες

Όλα τα νέα pants trends που πρέπει να γνωρίζετε

Νέα σεζόν, νέες τάσεις. Μπορεί ο χειμώνας να θέλει αρκετές μέρες για να τελειώσει αλλά εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να ψάχνουμε και να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της νέας σεζόν. Για να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη και ευέλικτη γκαρνταρόμπα ξεκινάμε πάντα από τα βασικά κομμάτια, τα οποία θα πλαισιώνουν τα σύνολα μας.

Ένα από αυτά είναι -μα φυσικά ποια άλλα;- τα παντελόνια. Τα επιλέγουμε καθημερινά, για all day εμφανίσεις και γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε μία μεγάλη ποικιλία στις επιλογές μας τόσο για περισσότερο στιλ όσο και για ανανέωση και πειραματισμούς.

Το τζιν παντελόνι θα είναι σίγουρα πρώτο στην κατηγορία των επιλογών σας, αλλά συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε όλα τα σχέδια με τα οποία θα θέλετε να το αντικαταστήσετε!

Low slung and baggy pants

pants-trends-3.jpg

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες χρονιές στα ψηλόμεσα παντελόνια, τα οποία αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο τη μέση και τονίζουν τη σιλουέτα μας αλλά όπως όλα δείχνουν ένα νέο σχέδιο έρχεται να μπει δυναμικά στο «παιχνίδι». Πριν βιαστείτε να το απορρίψετε δώστε του μία δεύτερη ευκαιρία. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή τα συναντήσαμε εδώ και μερικούς μήνες τόσο στις συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη 2021 όσο και σε διασημότητες όπως η EmRata. Μπορείτε να τους δώσετε το στιλ που σας αρέσει είτε αναδεικνύοντας το σώμα σας, συνδυάζοντας το με second skin tops είτε παρουσιάζοντας oversized looks με φαρδιά πουκάμισα ή μπλούζες που θα τα καλύπτουν.

Leather pants

pants-trends-2.jpg

Τα δερμάτινα κομμάτια δεν έχουν σταματήσει να αυξάνουν τη δημοτικότητα τους ούτε ένα λεπτό εδώ και περίπου ένα χρόνο. Αν ανήκετε στις fashion lovers ένα leather pant δεν πρέπει να λείπει σε καμία περίπτωση από τη συλλογή σας. Για να είστε in fashion all the way, σας προτείνουμε να κινηθείτε σε wide leg designs, τα οποία είναι must αυτούς τους μήνες. Συνδυάστε με cowboy boots ή loafers για να αναβαθμίσετε την εικόνας σας και top με cuts-out για περισσότερο στιλ.

Ribbed knit pants

pants-trends-4.jpg
Image source: @sofiamcoelho

Τα πλεκτά και άνετα παντελόνια είχαν την τιμητική τους τη χρονιά που μας πέρασε κι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πολύ καλά το γιατί. Όπως όλα δείχνουν όμως θα μας απασχολήσουν πολύ και τη νέα σεζόν, διότι βρίσκονται πρώτα στις τάσεις. Μπορείτε να τα επιλέξετε ως co-ord αλλά και ξεχωριστά, τόσο για εμφανίσεις εντός όσο και εκτός σπιτιού. Η επιλογή των ουδέτερων χρωμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να «παίξετε» το styling, προσθέτοντας fun αξεσουάρ, όπως πολύχρωμες τσάντες ή εκκεντρικά υποδήματα.

Funky pants

pants-trends-5.jpg

Ανεβάστε τη διάθεση και την ψυχολογία σας με τις στιλιστικές σας επιλογές. Τα πολύχρωμα παντελόνια με τα έντονα μοτίβα είναι μία ιδανική εναλλακτική. Θα τα συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις, τα σχέδια και τα prints για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή επιλέγοντας ένα απλό λευκό top ή πουκάμισο αλλά και να απογειώσετε το print on print. Όπως έχετε καταλάβει σωστά, έχει έρθει η στιγμή να πάμε την αισθητική μας ένα βήμα παρακάτω.

Work pants

pants-trends-1.jpg

Πάντα είχαμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στο men’s style. Τον τελευταίο καιρό η μόδα μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να εντάξουμε το ανδρόγυνο στιλ στα καθημερινά μας σύνολα. Αυτό επιβεβαιώνετε και με την παρουσία των work pants. Δοκιμάστε τα παντελόνια σε λίγο πιο φαρδιές γραμμές με τσέπες σε διάφορα σημεία ή χωρίς και δημιουργήστε άνετες εμφανίσεις για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: glow.gr