Uncategorized / ΜΟΔΑ

Αυτά ήταν τα δύο πιο περιζήτητα φορέματα για το 2020

Έφτασε η στιγμή που αρχίζουν οι πρώτες ανακεφαλαιώσεις και η αναζήτηση των fashion highlights της χρονιάς -ναι, ακόμη και αν αυτή η χρονιά δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η fashion πλατφόρμα Lyst δημοσίευσε το ετήσιο report της με τις τάσεις που πρωταγωνίστησαν, τους πιο επιδραστκούς ανθρώπους στη μόδα και τα πιο ποθητά κομμάτια της χρονιάς.

Και μπορεί την πρώτη θέση στα most wanted items να κατέλαβε η μάσκα του οίκου Off-white, αλλά δύο φορέματα εμφανίστηκαν στην πρώτη δεκάδα. Μάλιστα, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους!

Ως δημοφιλέστερο φόρεμα της χρονιάς αναδείχθηκε το ροζ φόρεμα με puffy sleeves από τα H&M.

Εντυπωσιακό και ασυνήθιστο το συγκεκριμένο φόρεμα έμοιαζε να βγήκε κατευθείαν από το ατελιέ κάποιου σχεδιαστή.

Δεν ήταν το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι, αλλά ήταν σίγουρα αυτό που έκανε κάθε εμφάνιση να ξεχωρίζει, καθώς συνδύαζε δύο μεγάλες τάσεις της χρονιάς -τα μανίκια με όγκο και το loose fit, πέφτοντας φαρδύ στο σώμα.

Οι fashionista το λάτρεψαν και έγινε πολλές φορές sold out -το συνδύασαν με sneakers, μπότες, και εντυπωσιακά κοσμήματα αναδεικνύοντάς το.

Το δεύτερο φόρεμα, στην αμέσως επόμενω θέση της κατάταξης, ανήκει στο brand House of Sunny και είδε τη δημοτικότητά του να εκτοξεύται όταν η Κένταλ Τζένερ το φόρεσε σε μία φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CDH9WBDj_xe/?utm_source=ig_web_copy_link

Πλεκτό, με λεπτά straps, πράσινους κύκλους και cut out σχέδιο στην πλάτη,το hippie φόρεμα ενσάρκωνε την καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου πλεκτού φορέματος, όντας ταυτόχρονα άμεσα αναγνωρίσιμο -δεν έμοιαζε με κανένα.

Το Hockney dress, που βγαίνει σε σε μελί απόχρωση είναι αυτή τη στιγμή εξαντλημένο, αλλά το σάτ εμφανίσει δυνατότητα προπαραγγελίας, με το κόστος του να φτάνει τα περίπου 100 δολάρια.

Εσείς ποιο θα φορούσατε;

Πηγή: bovary.gr