ΕΛΛΑΔΑ

Ανατίναξαν και πάλι ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

Οι διαρρήκτες των ΑΤΜ «χτύπησαν» για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη. Στις 3:30 τα ξημερώματα ανατίναξαν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στην Ευκαρπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ανατίναξαν με αέριο ATM τράπεζας, που βρισκόταν στην πρόσοψη ασφαλιστικού γραφείου, στην οδό Πολυτεχνείου 13. Αμέσως μετά την έκρηξη, οι διαρρήκτες πέρασαν στο εσωτερικό του γραφείου και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα. Επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και αποχώρησαν ανενόχλητοι.

Ο θόρυβος της έκρηξης σήκωσε την γειτονιά στο πόδι. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας όργωσαν την περιοχή, όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.
Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της Σήμανσης συνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε διάρρηξη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) με την ίδια μέθοδο σε δύο ΑΤΜ έξω από τράπεζα στην Πυλαία.