ΤΕΧΝΕΣ

Έρχεται το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» με τον Μάικλ Κίτον να επιστρέφει στον ρόλο του

Έρχεται το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» με τον Μάικλ Κίτον να επιστρέφει στον ρόλο του

Τα γυρίσματα άρχισαν στις 10 Μαΐου στο Λονδίνο. Η μαύρη κωμωδία του Τιμ Μπάρτον, που αναδείχτηκε σε καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία, έχει συνέχεια.

Ο Άνταμ και η Μπάρμπαρα, ένα νεαρό ζευγάρι, πεθαίνει σε τροχαίο και χωρίς να το καταλάβουν, γίνονται φαντάσματα στο ίδιο τους το σπίτι. Όταν όμως, αυτό αγοράζεται από την οικογένεια Ντιτζ και καταφτάνουν οι νέοι -ενοχλητικοί- ένοικοι οι προσπάθειες τους να τους διώξουν αποτυγχάνουν. Τότε ζητούν τη βοήθεια του Σκαθαροζούμη -ένα σκανταλιάρικο φάντασμα-, ο οποίος ωστόσο, με τα καμώματα του δημιουργεί μάλλον περισσότερα προβλήματα από όσα υποσχέθηκε να λύσει.

Το «Beetlejuice 2», με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κίτον και Τζένα Ορτέγκα, έρχεται στη μεγάλη οθόνη, τριάντα πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Η Warner ανακοίνωσε ότι ο Σκαθαροζούμης 2, θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 (την ίδια μέρα με το «Blade» της Marvel, με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Άλι).

Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για το σίκουελ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον από το μακρινό 1988, ανακοινώθηκε ωστόσο ότι ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει στον ρόλο του ως Beetlejuice, ενώ η Γουϊνόνα Ράιντερ αυτή τη φορά θα υποδυθεί τη Lydia Deetz.

Στο καστ επίσης, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Wednesday» Τζένα Ορτέγκα που θα παίξει την κόρη της Lydia, καθώς και ο Τζάστιν Θερού σε έναν ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Τα γυρίσματα αρχίζουν σήμερα, 10 Μαΐου, στο Λονδίνο.

Το «Beetlejuice» σημείωσε καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις 74,7 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ενέπνευσε και ένα θεατρικό μιούζικαλ που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ και απέσπασε υποψηφιότητα για το Βραβείο Tony.

Πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας ήταν οι Άλεκ Μπάλντουιν, Τζίνα Ντέιβις, Γουινόνα Ράιντερ, Μάικλ Κίτον, Κάθριν Ο’Χάρα.

Πηγή: huffingtonpost.gr