ΣΠΟΡ

Άρης: Επιστροφή στη δράση, κανονικά ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άρης επιστρέφει στη δράση καθώς θα διεξαχθεί ο αγώνας (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Interwetten Superleague.

Ο Άρης αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τη διασπορά του κορονοϊού στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, έφτασε να είχε δέκα κρούσματα κι αυτό το γεγονός οδήγησε στην αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Στα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές (πλην των πέντε οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί την περασμένη Τρίτη) δεν υπήρξε θετικό δείγμα και πλέον το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» θα διεξαχθεί κανονικά το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής (1/11).

Αυτό είχε αντιληφθεί και ο Άκης Μάντζιος ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το πλάνο προπόνησης και από εκεί που έδινε βάση στη φυσική κατάσταση των παικτών λόγω και των περιορισμών υπό των οποίων διεξάγονταν οι προπονήσεις, στις δύο τελευταίες έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής. Το βασικό ερωτηματικό για τον 51χρονο τεχνικό σχετίζεται με την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να δουλέψει υπό τις συνθήκες που ήθελε. Έχει επίσης να διαχειριστεί τις απουσίες των πέντε ποδοσφαιριστών των οποίων τα δείγματα ήταν θετικά στο τεστ COVID 19, όπως κι αυτή του Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης καρτών.