ΤΕΧΝΕΣ

Η Disney παρουσίασε την πρώτη plus-size ηρωίδα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Reflect

Η ταινία «Reflect» ακολουθεί την Μπιάνκα, μια νεαρή χορεύτρια μπαλέτου, που παλεύει με την αυτοπεποίθησή της και την εικόνα του σώματός της

ΗDisney έκανε αθόρυβα το ντεμπούτο της πρώτης plus-size ηρωίδας της σε μια νέα ταινία μικρού μήκους.

Το «Reflect», το οποίο αποτελεί μέρος της δεύτερης σεζόν του Short Circuit, μιας σειράς πειραματικών ταινιών μικρού μήκους από τα Walt Disney Animation Studios, ακολουθεί την Μπιάνκα, μια νεαρή χορεύτρια μπαλέτου, που παλεύει με την αυτοπεποίθησή της και τη δυσμορφία του σώματός της.

Καθώς η δασκάλα της επιθεωρεί τη θέση της στη μπάρα, υπενθυμίζοντάς της «Σφιχτή κοιλιά! Μακρύς λαιμός!», ο καθρέφτης θρυμματίζεται γύρω από την Μπιάνκα, καθώς «παλεύει» με την εικόνα του σώματός της.

Η ταινία μικρού μήκους δείχνει την Μπιάνκα στη συνέχεια να ξεπερνά τις αμφιβολίες και τους φόβους της, διοχετεύοντας την εσωτερική της δύναμη και συνεχίζοντας τα μαθήματα μπαλέτου.

Σε σκηνοθεσία της Hillary Bradfield, μιας καλλιτέχνιδας που έχει εργαστεί σε ταινίες όπως το Frozen 2 και το Encanto, το οποίο προσέφερε την πρώτη πριγκίπισσα της Disney με γυαλιά, η ταινία θα σας συγκινήσει…

Πηγή: skai.gr